PER UN CENTRE D’ESTUDIS COMARCALS AL SEGRIÀ


Ets del Segrià, hi vius o hi estudies? T’interessa la cultura, la natura o la ciència? Doncs potser t’interessa la nostra proposta. El Segrià té una universitat, diversos instituts i moltes entitats culturals i mediambientals, però no té encara un centre d’estudis comarcals com les Garrigues, el Pla d’Urgell, el Baix Cinca o la Ribera d’Ebre. Per aquest motiu un grup de gent diversa s’ha aplegat per tal d’impulsar un centre d’estudis comarcals al Segrià.

Què busquem?

Qualsevol ciutadà amb inquietuds per la cultura, el medi ambient, la societat i amb algun tipus de relació amb el Segrià. Us emplacem a què ens ajudeu a conèixer la història de la comarca, el seu parlar, els seus escriptors, les seues festes i costums, la seua societat, la seua vegetació natural, els seus invertebrats, la seua fauna vertebrada, la seua geologia, els seus conreus, la seua geografia, etc. En definitiva, un grup obert a la comarca amb vocació d’ensenyar i aprendre sobre el seu entorn immediat i donar-lo a conèixer al món.

Estàs convidat/da

En pro d’aquesta proposta el divendres 9 de març de 2012 ens reunirem a l’Ateneu Popular de Ponent (c/Pau Claris, 10) a les 20 hores. La reunió és oberta a tothom, no et quedis a casa, vine i participa-hi!

2 responses to “PER UN CENTRE D’ESTUDIS COMARCALS AL SEGRIÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s