A PUNT PER A LA CONSTITUCIÓ DEL CENTRE


El passat 27 d’abril de 2012 es féu la segona reunió per formar un centre d’estudis comarcals al Segrià. Es va tornar a explicar els motius que impulsen la iniciativa. A continuació Carles Riba, vicepresident del Centre d’Estudis del Baix Llobregat va engrescar als assistents a seguir endavant amb la iniciativa. Riba va fer un breu repàs de la història del centre del Baix Llobregat, la situació actual i alguns dels objectius i projectes que porta a terme. Va ser molt il·lustratiu i tot una fita a assolir. El va acompanyar Francesc Viso, tècnic de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), que va explicar que fa la CCEPC i va oferir el seu assessorament.

Després de les bones aportacions i experiències de Riba i Viso es va entrar de ple en el debat dels estatuts i l’organigrama. La proposta d’estatuts no va tenir cap esmena, tanmateix se li van plantejar algunes millores de tipus formal. En explicar-se per àmbits, hi va haver debat especialment entorn de l’organigrama presentat en què es substitueix la junta directiva tradicional per una coordinadora en què són les tasques les que determinen el seu funcionament i perd importància el càrrec i l’estructura. I també en relació a la possibilitat que hi hagi associades entitats i institucions al grup i la forma en què hi podrien estar adherides. En relació a l’organigrama, la proposta feta deixa una junta directiva merament formal de cara a la legalització, per aquest motiu no es van presentar candidatures.

Finalment, es va plantejar que a la propera reunió es constitueixi el grup i s’adoptin les correccions formals i suggeriments proposats de comú acord pels estatuts. La reunió serà al juny i deixarà el grup a punt per iniciar la seua activitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s