LA COORDINADORA TECNICA (CT)


Seguint amb l’explicació d’alguns dels punts dels estatuts del CECS en aquest article tractarem la formació i les funcions de la Coordinadora tècnica que venen desenvolupades en el Capítol VII.

La Coordinadora Tècnica (CT) la formaran un número de persones indeterminat, com a mínim 5, que estarà relacionat amb el volum de treball i la quantitat de projectes que estiguin en marxa. La CT té entre altres àrees de competència:

  • – La de financiació i el control econòmic de les partides recollides en els estatuts i les dedicades al suport dels diferents projectes
  • – La de comunicació i difusió que establirà les estratègies a seguir quant a la intercomunicació amb els organismes i organitzacions, entitats i empreses que siguin col·laboradores o aquelles que es considerin necessàries per tirar endevant els diferents projectes, sempre amb la voluntat de facilitar l’intercanvi i la col·laboració entre tots els tipus de membres i d’aquests amb persones alienes al Centre d’Estudis. També establirà les millors estratègies de difusió de les activitats en conjunt i de cada una d’elles i posarà a disposició dels interessats els productes de coneixement, informació i cultura que es generin des de cada un dels projectes.
  • – La de valoració tècnica de cada un dels projectes, establint uns criteris bàsics per fixar la prelació entre els diferents projectes, en el bén entès que no seran criteris acadèmics, però sí de qualitat i de possibilitat d’implantació en el territori, premiant la transversalitat.
  • – La d’organització d’events, activitats, etc., com a forma d’implantació en el territori i de fer-se present en la societat del Segià.

Cap d’aquestes vessants seran excloents unes de les altres, poden participar de varies d’aquestes funcions les mateixes persones i en tot cas cada persona triarà en què i en quin moment es vol implicar. Des de la CT es procurarà la participació dels socis més enllà de càrrecs o estructures tancades i rígides, estimulant l’intercanvi d’experiències i aprofitant les sinèrgies que se’n poden derivar. Es pretén fugir d’una estructura jeràrquica piràmidal per poder treballar des d’una horitzontal en el que tots i cada un dels membres treballin d’igual a igual, incorporant la fluidesa i immediatesa que ens permeten les tecnologies de la informació i la seva capacitat de deslocalització.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s