L’ORGANIGRAMA DEL CECS I LA METODOLOGIA DE TREBALL


L’esquema orgànic del CECS és bastant simple té un òrgan sobirà que és l’Assemblea  que és la que té totes les competències de decisió, organització i actuació. Algunes de les d’operativitat són cedides a la Coordinadora Tècnica, l’altre òrgan; i les de representació es cedeixen a la Junta, el tercer òrgan. En tot cas són cedides mai sostretes al seu conjunt competencial.

L’Assemblea la conforrmen la base social del CECS i d’aquesta base sorgeixen els altres dos òrgans un de caràcter electiu, la Junta, i l’altre de caràcter voluntari, la Coordinadora Tècnica.

La metodologia de treball es basarà en projectes, és a dir, activitats o programes amb objectius definits fixades al territori i amb un temps pautat per a la seva progressió i limitat per a la seva finalització. Aquestes activitats o programes poden tenir diferent grau de complexitat i per tant requerir d’un recolzament tècnic i de difusió més o menys gran -tasques que es duran a terme des de la Coordinadora Tècnica- i sobre tot de persones implicades amb cada un d’aquests projectes i amb la consecució del producte final.

La Coordinadora Tècnica també haurà de dur a terme les activitats de gestió ordinària de qualsevol associació, les que fomentin la col·laboració entre els diferents territoris de la Comarca i aquelles que tingui com objectiu posar en contacte diferents col·lectius amb interessos semblants o concurrents.

Per tot això apostem per un organigrama horitzontal en el que els membres estiguin en cada moment en el lloc en el que creguin que la seva participació aportarà més al conjunt,  sense barreres administratives ni de burocràcia interna. És per aquesta raó que el CECS necessitarà de socis actius i participatius, cada un en la proporció que pugui, que facin possible les diferents activitats i projectes que es generin des del CECS o que recolzi, i no només socis nominatius. Ens caldran moltes mans per treballar, a més de caps per pensar i cors per entusiasmar-se.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s