EL DIVENDRES DIA 8 DE JUNY: ACTE DE CONSTITUCIÓ


En l’Assemblea constituent del divendres 8 de juny, tindrem l’oportunitat de donar el pas necessari per l’aprovació dels estatuts que hem elaborat des del grup promotor i que des de la setmana passada estan penjats en aquest bloc. També votarem la primera Junta, dos requisits imprescindibles per a la inscripció al Registre d’Associacions del Departament de Justícia.

La Coordinadora Tècnica i aquesta primera Junta tindran com a missió canalitzar l’impuls necessari per fer del CECS l’espai de recolzament, dinamització, de coordinació i difusió d’activitats, d’estudis i programes que promoguin el coneixement des de diferents facetes de la comarca del Segrià. És un acte que requereix de vostre suport i la vostra presència, encara que només serà el punt de partida de tota la feina que es vol i es pot desenvolupar.

Des d’aquí hem intentat explicar diferents punts dels estatuts i també de la metodologia participativa que es vol emprar, però encara queda feina per fer, com l’elaboració del Reglament intern que haurà d’abastar les relacions entre els diferents òrgans – Assemblea, Junta i Coordinadora Tècnica- i definirà les línies de treball de tots plegats.

Com ja hem dit en altres ocasions la intenció és que estigui obert a tothom i a diferents projectes, en un ampli ventall de sensibilitats culturals, patrimonials i de coneixement. A partir del dissabte dia 9 comença la feina, el primer pas serà l’elaboració amb l’ajuda de tots del Reglament intern i la programació d’activitats que ens permetin a tots conèixer millor la nostra comarca a través del contacte directe amb els nostres pobles i la nostra gent, la parla, els costums, les històries certes i inventades, les menges, els jocs, les músiques, els conreus, la qualitat de la terra i de l’aigua…Ja ho veieu interessa tot!

Però tal i com ja hem dit el primer pas es farà aquest divendres 8 de maig . Us esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s