Primeres Jornades d’Estudis sobre el Segrià: Convocatòria de propostes de comunicacions


Jornades d’Estudis sobre el Segrià 2013.

SOCIETAT, CULTURA, TERRITORI, MEDI AMBIENT

Pel 23 de novembre de 2013 a Alpicat està prevista la celebració de les Primeres Jornades d’Estudis sobre el Segrià. L’acte serà una trobada de caràcter científic on diversos investigadors i estudiosos exposaran públicament els seus estudis al llarg del dia. L’acte serà obert a tot el públic que lliurement podrà entrar i asseure’s a escoltar les exposicions.

Temàtica

La temàtica de les Jornades és de caràcter miscel·lani, s’hi podrà presentar qualsevol disciplina científica i amb estudis de qualsevol tema que tinguin el Segrià o algun dels seus pobles com a marc geogràfic.

Períodes

Oberta la convocatòria de presentació de propostes de comunicació per a les Primeres Jornades d’Estudis del Segrià. El període per presentar propostes de comunicació queda obert entre l’1 de març i el 15 de maig. A l’1 de juliol es comunicarà als aspirants si han estat acceptades les seves propostes i ja podran començar a treballar en la seva comunicació que presentaran el dissabte 23 de novembre.

Voleu presentar una proposta de comunicació?

Si voleu presentar una proposta de comunicació només us heu de descarregar la butlleta que us oferim, omplir-la i enviar-la al correu del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià (cec.segria(arroba)gmail.com).

Baixeu-vos la butlleta en aquest enllaç. Animeu-vos a participar-hi!

Ens ajudeu a publicitar-ho?
1es Jornades d'Estudis del Segrià - 2

Deixa un comentari