Segones Jornades d’Estudis sobre el Segrià: convocatòria de propostes de comunicacions


Jornades d’Estudis sobre el Segrià 2014.

SOCIETAT, CULTURA, TERRITORI, MEDI AMBIENT

Pel 22 de novembre de 2014 a la Granja d’Escarp està prevista la celebració de les Segones Jornades d’Estudis sobre el Segrià. Es tracta d’una trobada de caràcter científic on diversos investigadors i estudiosos exposaran públicament els seus estudis al llarg del dia. L’acte serà obert a tot el públic que lliurement podrà entrar i asseure’s a escoltar les exposicions.

Temàtica

La temàtica de les Jornades és de caràcter miscel·lani, com l’any passat, per tant s’hi podrà presentar qualsevol disciplina científica i amb estudis de qualsevol tema que tinguin el Segrià o algun dels seus pobles com a marc geogràfic.

Períodes

Oberta la convocatòria de presentació de propostes de comunicació per a les Primeres Jornades d’Estudis del Segrià. El període per presentar propostes de comunicació queda obert entre l’1 de maig i el 15 de juny. A l’1 de juliol es comunicarà als aspirants si han estat acceptades les seves propostes i ja podran començar a treballar en la seva comunicació que presentaran el dissabte 22 de novembre.

Voleu presentar una proposta de comunicació?

Si voleu presentar una proposta de comunicació només us heu de descarregar la butlleta que us oferim, omplir-la i enviar-la al correu del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià (cec.segria(arroba)gmail.com).

Baixeu-vos la butlleta i animeu-vos a participar

Ens ajudeu a publicitar-ho?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s