Terceres Jornades d’Estudis sobre el Segrià: convocatòria de propostes de comunicacions


Jornades d’Estudis sobre el Segrià 2015. SOCIETAT, CULTURA, TERRITORI, MEDI AMBIENT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El 21 de novembre de 2015 a Artesa de Lleida està prevista la celebració de les Terceres Jornades d’Estudis sobre el Segrià. Es tracta d’una trobada de caràcter científic on diversos investigadors i estudiosos exposaran públicament els seus estudis al llarg del dia. L’acte serà obert a tot el públic que lliurement podrà entrar, asseure’s a escoltar les exposicions i intervenir en els debats.

Temàtica:

La temàtica de les Jornades és de caràcter miscel·lani, com els anys anteriors, per tant s’hi podrà presentar qualsevol disciplina científica i amb estudis de qualsevol tema que tinguin el Segrià o algun dels seus pobles com a marc geogràfic.

Períodes:

Oberta la convocatòria de presentació de propostes de comunicació per a les Primeres Jornades d’Estudis del Segrià. El període per presentar propostes de comunicació queda obert entre l’1 de maig i el 15 de juny. El dia 1 de juliol es comunicarà als aspirants si han estat acceptades les seves propostes i ja podran començar a treballar en la seva comunicació que presentaran el dissabte 21 de novembre.

Voleu presentar una proposta de comunicació?

Si voleu presentar una proposta de comunicació només us heu de descarregar la butlleta que us oferim, omplir-la i enviar-la al correu del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià (cec.segria@gmail.com).

Baixeu-vos la butlleta i animeu-vos a participar!!!

Si voleu consultar les normes de publicació de la nostra revista ho podeu fer aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s