Lleidatanisme, Leridanismo i Lleidapower


El proper 12 de desembre celebrarem la taula rodona “Lleidatanisme, Leridanismo i Lleidapower”. Ho farem a la sala Alfred Perenya (antic IMAC) amb uns convidats de luxe com són Josep Vallverdú, Ramon Morell, Miquel Pueyo, Manel Lladonosa i Anna Sáez.

taula_leridanismo

Volem posar sobre la taula la realitat que viu Lleida respecte el territori que l’envolta i volem fer aquesta mirada des del passat, recordant quins moviments pro-Lleida s’ha esdevingut i com han arribat fins a l’actualitat. Al llarg de tot el segle XX s’han dut a terme diversos moviments que reivindicaven per Lleida un major protagonisme que han deixat la seva empremta a través de publicacions com, entre altres, “Lleida, problema i realitat” (Lladonosa, J., Porta, F., Miquel, S., Vallverdú, J., Gabernet, J.) o ” Lleida, ni blancs ni negres però espanyols” (Pueyo, M.). Pensem que atesa la realitat actual que viu el país és un bon moment per recordar que s’ha dit i generar nous temes per al debat.

També tindrem ocasió de presentar el segon número de la revista Shikar que recull les comunicacions de les jornades d’estudi del 2014! Ho faran en Quintí Casals, el seu director i la Maria Jesús Llavero, la nostra presidenta.

shikar_2_0001

Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s