Tercera edició del Cicle Diàlegs


La tercera edició del Cicle Diàlegs aposta per una visió més transversal de la cultura

  • La nova edició proposa tres eixos de reflexió i debat: cultura i compromís, cultura i cohesió social, cultura i memòria.
  • El Cicle Diàlegs dóna un salt endavant ampliant tant els continguts com el nombre d’agents i entitats organitzadores.
  • Els espais de debat (1 i 22 de febrer, i 15 de març) es combinaran amb documentals i teatre (8 de febrer, 1 i 22 de març), i la instal·lació de tres exposicions quinzenals al vestíbul.
  • Totes les activitat es realitzaran a l’Espai Orfeó (entrada lliure), i estan organitzades per la Fundació Orfeó Lleidatà, Òmnium Lleida-Ponent, Centre d’estudis comarcals del Segrià, i la Coordinadora d’ONGD i altres moviments solidaris de Lleida

dsc07776

Ahir es va presentar a l’Espai Orfeó la nova edició del Cicle Diàlegs de la Programació Hivern-Primavera 2017, que dona continuïtat un espai de reflexió i debat al voltant del paper de la cultura des de les seves múltiples realitats, per generar propostes i conclusions útils tant per al sector cultural com per a la ciutadania en general. Amb aquesta edició, Diàlegs aposta per una visió més transversal de la cultura i proposa tres eixos de reflexió i debat: cultura i compromís, cultura i cohesió social, i cultura i memòria. El cicle també dóna una salt endavant ampliant tant els continguts com el nombre d’agents i entitats organitzadores. I per tal d’aportar una visió més rica i transversal, també s’amplia el ventall d’activitats, combinant els Diàlegs amb documentals, teatre i exposicions temàtiques.

A l’acte de presentació hi van participar Xavier Quinquillà, director de la Fundació Orfeó Lleidatà, Albert Hortal, coordinador del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó, Montse Torres, presidenta d’Òmnium Lleida-Ponent, Xus Llavero, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Víctor Llàcer, coordinador tècnic de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, Montse Macià, directora de l’IEI, i Montse Parra, regidora de cultura de l’Ajuntament de Lleida.

Per a més informació:

https://www.orfeolleidata.cat/ca/noticies/presentem-el-cicle-dialegs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s