Curs “Descobrim el Segrià” 2017


Els passats dies 11 de març i 1 d’abril van tenir lloc les sortides del segon curs Descobrim el Segrià que organitzem conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i que té com a objectiu principal donar a conèixer aspectes de la nostra comarca poc coneguts als docents de primària i secundaria.

Com en l’edició del curs anterior, la convocatòria va ser tot un èxit i vam comptar amb la presència d’una trentena de persones en cadascuna de les sortides.

La primera sortida vam fer una visita guiada per les antigues colònies industrials de la sèquia de Pinyana. L’objectiu era divulgar un aspecte poc conegut sobre els inicis de la revolució industrial a les terres de Lleida, sota el títol ‘Insdústries de l’aigua i el cotó de la sèquia de Pinyana’, a càrrec de Josep Forns, Joan Ibars, Eduard Antorn i Ramon Dalfó.

DSC_3109

La segona sortida, que vam realitzar amb la col·laboració de Joan-Ramon Gonzàlez, Pau Piqué i Ismael Ricart ens va portar a visitar dos jaciments arqueològics poc coneguts, Les Roques de Sant Formatge, a Seròs, i el jaciment de Genó a Aitona. Desprès vam fer una visita guiada a la Central Hidroelèctrica de Seròs (a Aitona).

DSC_3183

Podeu descarrgar la documentació de les sortides en el següent enllaç:

Documentació Descobrim el Segrià 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s