CRIDA DE COMUNICACIONS VI EL SEGRIÀ A ESTUDI


cartell cecs v2

Com cada any, el proper 17 de novembre de 2018 està prevista la celebració de les Sisenes Jornades d’Estudis sobre el Segrià. Aquest cop les organitzem a Alcoletge amb la col·laboració de l’Ajuntament. Es tracta d’una trobada de caràcter científic on diversos investigadors i estudiosos exposaran públicament els seus estudis al llarg del dia. L’acte serà obert a tot el públic que lliurement podrà entrar, asseure’s a escoltar les exposicions i intervenir en els debats.

Temàtica:

La temàtica de les Jornades és de caràcter miscel·lani, com els anys anteriors, per tant s’hi podrà presentar qualsevol disciplina científica i amb estudis de qualsevol tema que tinguin el Segrià o algun dels seus pobles com a marc geogràfic.

Períodes:

Oberta la convocatòria de presentació de propostes de comunicació per a les Quartes Jornades d’Estudis del Segrià. La data límit per presentar propostes de comunicació és el 30 de juny. El dia 6 de juliol es comunicarà als aspirants si han estat acceptades les seves propostes i ja podran començar a treballar en la seva comunicació que presentaran el dissabte 17 de novembre.

Voleu presentar una proposta de comunicació?

Si voleu presentar una proposta de comunicació només us heu de descarregar la butlleta que us oferim, omplir-la i enviar-la al correu del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià (cec.segria@gmail.com).

Baixeu-vos la butlleta i animeu-vos a participar!!!

Recordeu consultar les normes de publicació de la nostra revista  aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s