APUNTA’T AL CECS!


ASSOCIA’T ARA

Per què quedar-se plegat de braços tenint un espai des d’on participar i fer comarca? Per què no portes les teves ànsies de conèixer el Segrià al CECS? Et preocupa o t’interessa la cultura, el medi ambient o la societat que t’envolta?

Ara és l’hora de d’associar-se al Centre d’Estudis Comarcals del Segrià. Per fer-vos soci/à o entitat col·laboradora només ens heu de fer arribar la següent informació al correu electrònic cec.segria@gmail.com :

  • Nom i cognoms
  • Adreça complerta
  • DNI
  • Telèfon i correu electrònic
  • El vostre número de compte IBAN

Cal que ens indiqueu quina quota voleu (general, 30 euros/any; especial per aturats i joves 15 euros/any). En el cas de ser una entitat us informarem de les quotes especifiques.

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. Les dades de caràcter personal que faciliti l’usuari a través de les pàgines queden enregistrades en un fitxer amb la finalitat estadística i del qual el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià n’és responsable. La introducció i el registre de dades personals per part de l’usuari implica l’acceptació i l’autorització expressa al Centre d’Estudis Comarcals del Segrià per recollir, incorporar als fitxers respectius i tractar aquestes dades personals i conservar-les per un període de 5 anys. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari. En tot cas, l’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació mitjançant correu electrònic a l’adreça cec.segria@gmail.com. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

cropped-cropped-cecs_-_logo1.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s